Rusbjergs spicalitet
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Rusbjerg Indsendt : Red : |
|
|
Hæld lidt olie i bunden af et ildfast fad, snit 1 løg i bunden, læg fisken på skindsiden kom krydderier på fisken (Efter eget ønske).
Husk at komme godt med salt/peber på fisken.
Læg derefter skiftevis løg, kartofler og gulerødder i lag.
Læg lidt margarine ovenpå.
Dæk fadet med sølvpapir, og sæt den ind i ovnen på 250 grader C og lad den "stege" i 30 minutter til kartoflerne er dejlig bløde at stikke i, tag sølvpapiret af og lad den være i ovnen ca. 15 min ekstra til de øverste kartofler er gyllen brune.
Tips: Der skal ingen sovs til. |
|
Opskriften er vist 9656 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne