Cremet champignonsuppe
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde. Put melet i og lad det riste i ca. 3 min til det er gyldent. Tilføj det kogende vand lidt efter lidt under omrøring. Tilføj mælken og Bouillonterning.
Put de rensede champignonerne i, evt. skåret i halve hvis de er store. Kog i ca. 10 min. eller til champignonerne er kogte men ikke bløde. Tilføj nudlerne og kog til de er kogte, (læs på pakken). Tag gryden af varmen og tilføj den friske citronsaft og den hakkede persille. Smag til med salt og peber. Hertil kan serveres ristet lyst brød. Hvis suppen er for tyk kan man tilføje lidt mælk. |
|
Opskriften er vist 38462 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-15 19:57:12 Giver Bjørn ret! Lone Nedergaard - 2010-03-19 10:58:24 Citron giver netop denne crenmede suppe lidt kant :)sammen med økologisk grønsagsbulillon og thiese sødmælk - mums :) Bjørn Bjørnkvist - 2009-12-01 11:41:26 Smag på suppen før I kommer citron i. Hvis I kan lide smagen, så lad være med at komme citron i - det ødelægger suppen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne