Grillet hel pighvar
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Fisken skrabes, renses og skylles hvorefter den tørres i et klæde eller køkkenrulle for at fjerne overflødigt vand.
Giv fisken et snit ned langs midterlinien og lind lidt på fileterne på det tykkeste sted.
Gnid krydderierne ind i dette snit.
Smør fisken godt med olie.
Grill fisken ved stærk varme til en start for at ”lukke” fisken, senere kan den flyttes længere op. Beregn 3-4 minutter på hver side, let lidt på fileten i snittet for at se om fisken er gennemstegt. Server med grøn salat sauce eller kryddersmør samt flutes. Tips: Alle fladfisk kan grilles efter denne metode. Er der megen rogn i fisken bør denne tages ud og grilles i staniol. |
|
Opskriften er vist 43028 gange,
og udskrevet 1018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne