Pighvarfilet med glacerede svampe
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Rødvin-balsamico koges i en lille gryde med farin og småsimrer til den når en sirupsagtig konsistens. Rensede perleløg og champignon sauteres i en lille gryde med en anelse smør og tilsættes lidt rørsukker når de er næsten møre. Glaseres herefter med lidt hønsebouillon og smør. Til sidst tilsættes citronsaft.
Jomfruhummerhalerne soigneres og rulles ind i en tynd skive af skinke med friske basilikumblade. Disse steges sprøde på hed pande. Filet af pighvar steges på skindsiden og steges helt færdig på den side - dækkes lige inden med stanniol sådan at fisken får en dejlig sprød overflade. Anret fisken på bund af de glaserede løg/svampe med jomfruhummer øverst og pynt med rødvinssirup omkring. Pynt til sidst med dild. |
|
Opskriften er vist 14760 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne