Timbaler af pighvar og grønne asparges
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skær den nederste del af aspargesene fra. Kog dem ca. 4 minutter i letsaltet vand. Tag dem op og kom dem direkte i koldt vand et par minutter. Skær 12 aspargeshoveder fra til garniture.
Skær pighvarfileten i mindre stykker og blend den med salt, æg og æggeblomme. Blend asparges, kørvel, mælk og piskefløde hurtigt i nævnte rækkefølge. Smag moussen til med salt og peber. Kom den i en stor eller flere mindre portionsforme. Bag i vandbad (ved 160 grader), dækket med folie, ca. 30 minutter for den store form. Ca. 15 minutter, hvis man vælger små portionsforme. Moussen skal være fast. Sauce: Kog hvidvin og citrussaften lidt ind. Kom fløden i gryden og kog igennem. Tag den fra varmen og pisk koldt smør i. Vend tvedelte aspargeshoveder og grapefileter i saucen. Anret sammen med aspargestimbalerne. |
|
Opskriften er vist 11604 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne