Pighvar med pesto og saltmarinerede urter
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
De rensede pighvarfileter lægges i en kasserolle, hvidvinen hældes over. Pighvar bringes i kog over svag varme, når hvidvinen koger op slukkes der for varmen. Lad pighvarren trække til lagen er kold
Kinaradise, porre og agurk skæres julienne (dvs. strimler i tændstiktykkelse), rødløget skæres i tynde ringe. Urterne lægges i en skål og drysses med salt. Hæld vand ved så det netop dækker. Urterne skal trække i lagen i min 2 timer. Derefter tages urterne op - saltlagen skal presse ud f.eks. i et viskestykke. Pestoen: Basilikum, purløg og persille blendes med olivenolien. Smag til med salt og peber. Servering : Arranger urterne på tallerknerne fordel fisken herpå. Pestoen fordeles uden om fisken. |
|
Opskriften er vist 14304 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne