Jaras cypriotiske farsbrød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : jara Indsendt : Red : |
|
|
Løg, peberfrugt og abrikoser skæres i små tern og mandlerne hakkes groft. Allehånde stødes og persille hakkes fint. Det hele blandes til en fars der sagtens kan tåle at stå i køleskabet nogle timer så krydderierne rigtig trænger ind.
Den hurtigste og mest fedtfattige måde at tilberede farsen på er at forme den til to små franskbrød der placeres i en bradepande og bages i 20-25 min. ved 190°. Tips: farsbrødet kan med fordel serveres med nye kartofler og Tatziki. Man kan med fordel forme farsen til små frikadeller og stege dem så de lige er til at tage med på madpakken. Hvis man ikke ønsker en sød fars kan man skifte de soltørrede abrikoser ud med soltørrede tomater. |
|
Opskriften er vist 13005 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Pips - 2010-03-09 13:31:10 Denne opskrift fortjener virkelig mere opmærksomhed for jeg ELSKER den, den er super! Vil man have et farsbrød der smager af noget så er det denne her man skal vælge. Den smager kanon til sidste bid. Jeg erstattede tørrede abrikoser med tørrede tomater, undlod allehånde og tilsatte Tandoori India Spice i stedet for Kabsa. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne