Bratwurst-hotdogs
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Skær rødkålen og løget i meget fine strimler med en skarp kniv eller brug en foodprocessor.
Varm olien op i en stor kasserolle.
Kom kål, løg og hvidløg i og stir-fry det i 5-6 minutter, til kålen er mørnet en smule.
Tilsæt kommensfrø og stir-fry i yderligere 1-2 minutter. Tilsæt eddike, farin, salt og peber. Bring kålen i kog, skru ned for varmen og lad den koge under låg i 25 minutter, til den er helt mør. Tag kålen af varmen og lad den blive helt kold. Pensl pølserne let med olie og grille dem indirekte over middel varme i 16-18 minutter, til de er gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen. Smør lidt sennep på brødene, læg en stor skefuld rødkål på hvert og derefter en pølse. Server straks. |
|
Opskriften er vist 20953 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-24 11:42:20 LÆKKER |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne