Texas kyllingevinger
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at dele kyllingevingerne i 3, dette gøres i ledene, den yderste vingespids kasseres, den kan evt. bruges til at koge hønsebouillon på.
Hæld chillisaucen over kyllingvingerne sammen med saften af 1/2 citron og 1 tsk reven citronskal. Rør rundt, så vingerne bliver dækket. Læg dem i et ildfast fad, som stilles i ovnen ved 200 grader i 40 minutter, vend dem et par gange undervejs. Pas på de ikke bliver for mørke. Grønsagerne skæres i små tern, koges et par minutter i grønsagsbouillon og hældes i en sigte. Når kyllingvingerne er færdige, lægges de over på et rent fad, og grønsagerne kommes ned i saucen i det andet fad, de skal ikke i ovnen. Server med citronbåde og ris. |
|
Opskriften er vist 23314 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne