Texas kyllingevinger

Texas kyllingevinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Texas kyllingevinger, billede 4 Texas kyllingevinger, billede 1 Texas kyllingevinger, billede 2 Texas kyllingevinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kg.kyllingevinger, 3 leds
2 dl.sød chilisauce
0.5 citron
 
1 squash
1 rød peberfrugt
1 hakket løg
2 dl.grøntsagsbouillon
 
0.5 citron
Opskrift:
Start med at dele kyllingevingerne i 3, dette gøres i ledene, den yderste vingespids kasseres, den kan evt. bruges til at koge hønsebouillon på.

Hæld chillisaucen over kyllingvingerne sammen med saften af 1/2 citron og 1 tsk reven citronskal. Rør rundt, så vingerne bliver dækket. Læg dem i et ildfast fad, som stilles i ovnen ved 200 grader i 40 minutter, vend dem et par gange undervejs. Pas på de ikke bliver for mørke.


Grønsagerne skæres i små tern, koges et par minutter i grønsagsbouillon og hældes i en sigte.

Når kyllingvingerne er færdige, lægges de over på et rent fad, og grønsagerne kommes ned i saucen i det andet fad, de skal ikke i ovnen.

Server med citronbåde og ris.





karakterer:
Opskriften er vist 23410 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu