Stegt kylling i bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Drys kyllingebrysterne med salt og peber og læg en stilk rosmarin ved. Vikl baconskiver omkring, og holde dem evt på plads med tandstikker.
Brun dem på alle sider i fedtstof i en lille gryde. Dæmp varmen og hæld bouillon ved.
Steg i ½ time, og vend hyppigt, så kødet bliver ensartet gennemstegt.
Serveres med råstegte kartofler og en salat.
|
|
Opskriften er vist 11554 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne