Stegt kylling i bacon

Stegt kylling i bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 stk.udbenet kyllingebryst
 Salt
 peber
1-2 rosmarinstilke
4 skiverbacon
3-4 spsk.smør og/ eller olie
2 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Drys kyllingebrysterne med salt og peber og læg en stilk rosmarin ved. Vikl baconskiver omkring, og holde dem evt på plads med tandstikker. Brun dem på alle sider i fedtstof i en lille gryde. Dæmp varmen og hæld bouillon ved. Steg i ½ time, og vend hyppigt, så kødet bliver ensartet gennemstegt. Serveres med råstegte kartofler og en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11554 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu