Tandoorikylling med indisk karry
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225°C) i ca. 40-50 min. Skær hvidkål, gulerødder og purløg i fine strimler. Skær paprikaen i stykker. Svits hvidkål og gulerødder i smør i ca. 7-8 min. ved svag varme. Tilsæt derefter purløg, paprika, hvidløg, karry og paprikapulver. Svitses yderligere 7-8 min. Skær ananas i stykker og tilsæt denne. Hæld lidt lage fra ananas i. Smages til med salt og peber.
Lad det hele gennemvarme.
|
|
Opskriften er vist 16311 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Torben C - 2016-09-19 13:07:56 Dette skal da nok smage godt. Men det har absolut intet med tandoori-kylling at gøre :-) Laura - 2008-11-10 09:47:58 Det må være en porre hvis den skal svitses med så længe - det kan være en svedisme eftersom porre hedder purjolök på svensk! Mvh Helle - 2006-12-09 17:36:09 Smagen er ok, men opskriften har fejl. Jeg tror ikke det er purløg der menes Morten - 2005-01-01 01:01:01 Det Smager rigitigt godt.. Mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne