Krydderurtesauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : |
|
|
Varm suppen til en 50-60 gr. Smelt fedtstoffet og kom melet i og bland godt.
Tilsæt suppen ad flere gange imens der piskes godt. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og de friskhakkede krydderurter. |
|
Opskriften er vist 18370 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2007-05-28 16:10:22 ikke fyldestgørende opskrift hvor er melet henne anonym - 2007-05-28 08:52:15 I ingredienser er der ikke angivet mel og der ikke tale om suppe Fojo - 2007-05-28 08:50:48 Undskyld men hvad er det for en suppe man skal varme til 50-60 gr. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne