Stegt karrykylling med kokos
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Citronsaft, reven ingefær, gurkemeje, karry, chilipulver, olie og kokosmel røres sammen.
Rengør kylling og skyl den godt indeni med koldt vand. Skær kyllingen i 6-8 stykker og læg kødstykkerne i marinaden. Lad dem trække i 1 time (imens kan der ses tipskamp). Kødstykkerne tages op og duppes tørre med et stykke køkkenrulle. Brun kødstykkerne af sammen med karry, skru ned for varmen, drys ca. 1 spsk hvedemel i og tilsæt herefter marinade og bouillon. Lad kyllingestykkerne stege møre ved svag varme under låg i ca. 35 min.
Serveres med basmatis og eventuelt med ristede bananer.
|
|
Opskriften er vist 7577 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne