Stærke kyllingevinger i tomatsalsa
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Skær den alleryderste lille tip af vingerne og tør dem med køkkenrulle. Bland dem op i marinaden og lad dem marinere i 12-24 timer i køleskabet.
Lad overskydende marinade dryppe af og grill dem under en forvarmet grill i 15-20 minutter. Serveres varme. Salsa: Tomaterne skæres i små terninger og resten af ingredienserne blandes. Serveres med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 11145 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne