Sprængt, grillet frilands kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Peberrod supreme:
Løget hakkes fint og sauteres af i 20 gram smør uden at brune. Citronskal -og saft nedkoges i løgene et øjeblik. Hønsebouillon tilsættes og reduceres til det halve. Fløden tilsættes og saucen koges cremet. Peberroden tilsættes, saucen smages til med salt og peber og monteres til sidst med smør. Rodfrugt-ratatouille: Alle rodfrugterne renses og skæres i grove tern. Solsikkeolie opvarmes i sautépande og grønsagerne sauteres hurtigt deri. Krydres med salt og peber samt frisk timian. Kyllingebrysterne grilles på grill-pande, så der dannes et mønster. Færdigsteges i en 225 grader C varm ovn i ca. 5 minutter. Anretning: Serveres med friskpillede aspargeskartofler drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 10845 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne