Sherrykylling med grønsager
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i ottendedele. Kog bouillon, sherry, krydderier og salt sammen i en bredbundet gryde. Læg kyllingestykkerne i den varme kogelage og kog dem ca. ½ time, til de er gennemkogte. Tag kyllingestykkerne op og pil skindet af. Mens kyllingen koger, renses grønsagerne og skæres i mindre stykker. Kog grønsagerne møre i kyllingelagen.
Si bouillonen, kog den lidt ind uden låg og server den til de varme grønsager og kyllingestykkerne.
Resten af kyllingebouillonen kan gemmes og bruges til sauce en anden dag.
|
|
Opskriften er vist 6000 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne