Sherrykylling med grønsager

Sherrykylling med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stor fersk kylling
4 dl.hønsebouillon
1 dl.tør eller medium tør sherry
1-2 kvistefrisk timian
2 stilkepersille
1 laurbærblad
4 peberkorn
0.5 tsk.salt
 
 Grøntsager:
 F.eks. Blomkål squash og gulerødder
 
Opskrift:
Del kyllingen i ottendedele. Kog bouillon, sherry, krydderier og salt sammen i en bredbundet gryde. Læg kyllingestykkerne i den varme kogelage og kog dem ca. ½ time, til de er gennemkogte. Tag kyllingestykkerne op og pil skindet af. Mens kyllingen koger, renses grønsagerne og skæres i mindre stykker. Kog grønsagerne møre i kyllingelagen. Si bouillonen, kog den lidt ind uden låg og server den til de varme grønsager og kyllingestykkerne. Resten af kyllingebouillonen kan gemmes og bruges til sauce en anden dag.





karakterer:
Opskriften er vist 6000 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu