Sesamkyllingeschnitzel
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Vend kyllingestykkerne i de sammenpiskede æg.
Rør rasp, sesamfrø, parmesanost og salt sammen og vend så kyllingestykkerne heri.
Smelt smørret på en pande og brun stykkerne let. Lad dem stege ved lavt blus i ca. 5 minutter på hver side. NB: Schnitzler skal kun vendes én gang.
Dryp med citronsaft før servering.
Server sesam/kyllingestykkerne drysset med persille.
Tips: Variationsmulighed: En hel kylling kan også steges i ovn og pensles med olie, irørt sesamfrø. |
|
Opskriften er vist 6906 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne