Portionskyllinger med druer
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Rør flødeosten med presset hvidløg, ingefær og hakket purløg. Løsn skindet fra kødet på brystsiden og kom blandingen ind under skindet på kyllingerne. Brun fuglene i smør på alle sider i en stegegryde og lad dem stege færdig, ca. 20 min. Tag dem op og hold dem varme. Kog gryden af med hvidvin, tilsæt hele druer og lad dem koge med i ca. 5 min.
Tilbehør: Råstegte kartofler |
|
Opskriften er vist 6909 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne