Portionskyllinger med druer

Portionskyllinger med druer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 portionskyllinger à 350-400 g
125 g.flødeost
1 fedhvidløg
5 cm.frisk ingefær
1 bdt.purløg
50 g.smør
0.5 dl.tør hvidvin
500 g.grønne vindruer
 
Opskrift:
Rør flødeosten med presset hvidløg, ingefær og hakket purløg. Løsn skindet fra kødet på brystsiden og kom blandingen ind under skindet på kyllingerne. Brun fuglene i smør på alle sider i en stegegryde og lad dem stege færdig, ca. 20 min. Tag dem op og hold dem varme. Kog gryden af med hvidvin, tilsæt hele druer og lad dem koge med i ca. 5 min.

Tilbehør:
Råstegte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 6934 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu