Ovnstegte kyllinger med lever- og hjertesovs

Ovnstegte kyllinger med lever- og hjertesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllinger á 1200-1300 g
 Karry
 salt
 peber
75 g.smør
 
 Sovs:
 Kråse hjerte lever fra kyllingerne
50 g.smør
1 tsk.karry
1.5 dl.tør portvin
2 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Skyl og tør kyllingerne og del dem i halve. Krydr dem med karry, salt og peber og læg dem i ovnfast fad. Fordel smørret over dem. Stil kyllingerne i ovnen ved 230 grader i 50-60 min, til de er gennemstegte. Hak kyllingeindmaden fint. Svits karryen i gyldent smør i en gryde. Tilsæt den hakkede indmad, og lad den svitse med. Hæld portvin ved, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og creme fraiche og lad sovsen småkoge, til den jævner. Smag til med salt og peber. Servér kyllingen med sovsen, løse ris og godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7829 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu