Letsaltet kylling med pikant dressing

Letsaltet kylling med pikant dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stykker kyllingefilet
 
 Saltlage:
1 l.vand
125 g.groft salt
50 g.rørsukker
 
 Til kogning:
1 gulerod
1 løg
2 persillestilke
 
 Dressing:
4 finthakkede skalotteløg
1 finthakket rød peberfrugt
1 finthakket gul peberfrugt
1 lille finthakket rød chili (uden kerner!)
1 håndfuld grøn basilikum
1.5 dl.neutral olie
1.5 dl.skummet bouillon fra kogning af kødet
0.5 dl.vineddike
 
Opskrift:
Giv saltlagen et opkog og lad den blive kold. Læg kyllingekødet i lagen og lad det trække i omkring 6 timer i køleskabet. Bring ca. 3/4 l. i kog med gulerod, løg og persille. Kasser saltlagen og læg kødet i det kogende vand. Dæmp varmen, porcher kødet i 20 min. og lad det afkøle i lagen. Til servering skæres kødet i tynde skiver på skrå, og anrettes med den sammenpiskede dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 8341 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu