Letsaltet kylling med pikant dressing
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Giv saltlagen et opkog og lad den blive kold. Læg kyllingekødet i lagen og lad det trække i omkring 6 timer i køleskabet.
Bring ca. 3/4 l. i kog med gulerod, løg og persille. Kasser saltlagen og læg kødet i det kogende vand.
Dæmp varmen, porcher kødet i 20 min. og lad det afkøle i lagen.
Til servering skæres kødet i tynde skiver på skrå, og anrettes med den sammenpiskede dressing.
|
|
Opskriften er vist 8342 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne