Kyllingeragout

Kyllingeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kyllingeragout, billede 4 Kyllingeragout, billede 1 Kyllingeragout, billede 2 Kyllingeragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket kyllingekød
1 brevsuppepulver
2 spsk.olie
 
2 store løg i skiver
800 g.kartofler i 2 cm. tern
300 g.gulerødder i 1 cm. skiver
 
2.5 dl.hvidvin
7.5 dl.vand
3 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingekød og suppepulver røres sammen i en skål. Spiskefulde af farsen formes til boller.

Olie varmes i en tykbundet gryde. Svits bollerne for jævn varme i et enkelt lag i 5 min., eller til de er brunede på alle sider. Tages op - afdryppes på køkkenrulle.


Kom løg, kartofler og gulerødder i gryden. Svits under omrøring for jævn varme i 5 min., eller til de er let brunede.

Tilsæt vin, vand og fløde.

Læg kyllingeboller tilbage i gryden - bringes i kog, varmen dæmpes, og retten simrer uden låg i 20 min, eller til grøntsager er møre og saucen kogt ind og jævnet. Rør jævnligt.





karakterer:
Opskriften er vist 37789 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-13 20:33:53
Vi brugte et brev blomkål suppepulver fra knor, 50 g.