Kyllingelever i cider- og sennepssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : |
|
|
Skær kyllingeleveren i mindre stykker. Brunes i smør på en stor stegepande ved høj varme.
Hvedemelet drysses over. Lad det simre i ca. 1 minut. Under omrøring tilsættes cider og vineddike. Rør sennep, salt og peber i. Koges ved svag varme i ca. 5 minutter eller til leveren er gennemkogt. Koges færdig i yderligere et par minutter under omrøring.
|
|
Opskriften er vist 10904 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne