Kyllingekødboller i grøntsagssauce

Kyllingekødboller i grøntsagssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.hakket kyllingekød
1 fedhvidløg
0.5 fennikel
 Salt
 peber
1 tsk.paprika
4 tsk.pesto
0.5 bdt.persille
 
 Sauce:
250 g.flåede tomater
1 spsk.miso
2 spsk.olie
2 dl.vand
 
Opskrift:
Rør en fars af kyllingekød, presset hvidløg, reven fennikel, salt, peber, paprika, pesto og finthakket persille. Med en spiseske formes små farsboller som lægges til side. Bland ingredienserne til saucen i en stor pande og varm den igennem et par minutter ved høj varme og under omrøring. Skru ned og tilsæt kødbollerne og lad dem småkoge i tomatsaucen i ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 18344 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu