Kyllingegryde, brasiliansk
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kyllingen i mindre stykker og fjern skindet. Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. Skær peberfrugterne i strimler. Varm olien i en gryde eller sauterpande og kom løg, hvidløg og alle krydderierne ned i olien. Svits under jævnlig omrøring, til løgene næsten er møre. Tilsæt tomaterne med væde og lad det koge op.
Kom kyllingestykker og peberfrugter i gryden. Kog det småt ca. 45 min. under låg, til kyllingen er mør, spæd med lidt vand, hvis det ser tørt ud.
Kog risene og kom evt. lidt gurkemeje i kogevandet. |
|
Opskriften er vist 45412 gange,
og udskrevet 994 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer østerbyskole - 2007-11-20 09:04:37 det er læggert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne