Kyllingegryde, brasiliansk

Kyllingegryde, brasiliansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :      Red :
Kyllingegryde, brasiliansk, billede 4 Kyllingegryde, brasiliansk, billede 1 Kyllingegryde, brasiliansk, billede 2 Kyllingegryde, brasiliansk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pæn stor friskslagtet kylling
2 løg
2 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 spsk.olie
2 spsk.karry
1 tsk.koriander
0.5 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.ingefærpulver
1 knsp.cayennepeber
1-1.5 tsk.salt
1 ds.hakkede tomater
1 dl.vand
 
 Tilbehør:
 Løse ris
 Bananer skåret i skiver og dryppet med citron
 Kokosmel
 Saltede jordnødder
 Chutney
 
Opskrift:
Del kyllingen i mindre stykker og fjern skindet. Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. Skær peberfrugterne i strimler. Varm olien i en gryde eller sauterpande og kom løg, hvidløg og alle krydderierne ned i olien. Svits under jævnlig omrøring, til løgene næsten er møre. Tilsæt tomaterne med væde og lad det koge op. Kom kyllingestykker og peberfrugter i gryden. Kog det småt ca. 45 min. under låg, til kyllingen er mør, spæd med lidt vand, hvis det ser tørt ud.

Kog risene og kom evt. lidt gurkemeje i kogevandet.





karakterer:
Opskriften er vist 45565 gange,
og udskrevet 994 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-20 09:04:37
det er læggert