Fyldt svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbradene afpudses for sener. Der skæres en dyb rille i kødet på langs, der foldes lidt ud og bankes let.
De grofthakkedehakkede champignons ristes på en tør pande til væden er næsten fordampet. Grofthakkede valnødder blandes i og den pressede hvidløg blandes i. Kødfladerne smøres med persillesmørret og fyldet fordeles over. Kødet foldes sammen og ombindes med snor. Eller hæftes sammen med kødnåle eller tandstikkere. Kødet brunes i lidt fedtstof og lægges i et ovnfast fad. Steges ved 175 grader C. alm. ovn i 20 – 30 minutter afhængig af kødets tykkelse. Kog panden af med bouillonen og hæld det ved mørbraden de sidste 10 minutter. Hæld bouillonen tilbage på panden og tilsæt creme fraiche. Jævn let og smag til med lidt soja. Skær kødet i tynde skiver på skrå og server saucen til. Tips: Tilbehør: Kartofler og diverse grønsager |
|
Opskriften er vist 475081 gange,
og udskrevet 14374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (134 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne List Andersen - 2021-07-31 18:24:30 Vi pakker mørbraden ind i bacon eller seranoskinke. Så bliver det nemmere at styre fyldet og det giver en god smag . Vivi hellmuth - 2018-04-14 10:26:58 Havde meget svært ved at bibeholde fyldet inden i kødet. Da jeg skulle skære dem, var fyldet stort set væk 😢 Synes jeg fulgte opskriften, men for meget arbejde, når det så ikke lykkedes. Men det smagte godt 😋 Beth - 2016-05-31 10:25:28 Smager dejligt. Jeg brugte en stilk blegselleri i stedet for champignon. (Det var hvad mit køleskab bød på den dag). Sovs: med vildtbouillon og ribsgele. Grønsager som på billedet. BONDE - Fredericia - 2011-10-30 16:12:26 Super god påskrift !! Lidt rodfrugter ved siden af mums... Conny - 2011-02-26 02:14:12 Til Anne Brug langtidsholdbar mælk, det jævner på samme måde som fløde, der er bare kun 1/4 del "fedt" i. Nemt og smager rigtigt godt med diverse krydderier tilsat (vendt omkring mørbraden, inden stegning på panden - max 2 min. på 3-4 sider og kog panden af med langtidsholdbar mæl - det tykner sovsen langt bedre. Mørbradden bliver dejlig rosa og blød anonym - 2009-07-30 20:18:05 rigtig lækker ret - jeg brugte også maizena og fløde i stedet for creme fraiche, med et lækkert resultat... Martin - 2009-02-04 19:23:30 Brug buko friskost med persille og hvidløg istedet for smør = spar fedt og smager meget bedre anonym - 2009-02-02 14:08:14 I stedet for at skære mørbraden op, kan man presse enden af en trægrydeske igennem mørbraden så skal den ikke snøres sammen der er kun hul i den ene ende. mama4 - 2008-12-20 01:02:48 MUMS!! Top karakter herfra. - tilføje porrer i skiver som jeg opvarmede sammen med boullionen, og lagde det ved kødet, i det sidste tid i ovnen. Og Ovnstegte kartofler passede rigtigt godt til Anne - 2008-06-14 14:37:59 Det lykkedes ikke mig at få sovsen til at smage godt, når der blev brugt creme fraice. Jeg holder på fløde i stedet... Laura - 2007-12-30 09:25:43 Tak for en god opskrift! mig - 2007-03-21 13:05:20 super god og lækker ret Frede Engell-Hansen - 2006-12-09 20:25:44 Et rigtigt festmåltid,prøv med ovnstegte kartoffelbåde,kartoflerne ca 60 min. kartofler og mørbrad på samme rist i ovnen anonym - 2005-01-01 01:01:01 Brug kalkunbryst drop cremefraicen og brug vand og mel = spar fedtstof grete - 2005-01-01 01:01:01 kom lidt kogte ris sammen med champignonerne og skær mørbraden lidt ekstra ud, det er lækkert med ris til jesper - 2005-01-01 01:01:01 Gode med spaghetti til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne