Kyllingegryde med Tandoori krydderi

Kyllingegryde med Tandoori krydderi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling
2.5 spsk.Tandoori Marsala krydderi
3 spsk.olivenolie
90 g.hakkede løg
1 stilkbladselleri i små tern
2 fedhakket hvidløg
0.5 rød chilifrugt
100 g.koncentreret tomatpuré
1.5 dl.hvidvin
5 dl.hønsebouillon (terning + vand)
2 spsk.hvedemel
2 tomater uden skind og kerner
 
Opskrift:
Del kyllingen i 4-8 stykker. Skær rygraden og vingespidserne fra. Krydr kyllingestykkerne med Tandoori krydderi, brun dem i olien, tag dem op. Hold kyllingestykkerne lune. Svits løg, selleri, hvidløg og chili let i fedtstoffet. Tilsæt tomatkoncentrat og hvidvin. Kog ned til det halve. Vend kyllingestykkerne i mel. Læg dem i et ovnfast fad og tilsæt bouillon. Sæt fadet i ovnen ved 185 °C i 60 min. Skær tomaterne i strimler og svits dem i lidt olie. Tag retten ud af ovnen, kom den tilbage i gryden og skum den for fedt (kan evt. jævnes en smule). Pynt med tomater og purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 19532 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-08 11:11:56
Den er super! - 0g nem. Brugte kyllingebryst i stedet for.