Kyllingegryde med Tandoori krydderi
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i 4-8 stykker. Skær rygraden og vingespidserne fra. Krydr kyllingestykkerne med Tandoori krydderi, brun dem i olien, tag dem op.
Hold kyllingestykkerne lune.
Svits løg, selleri, hvidløg og chili let i fedtstoffet. Tilsæt tomatkoncentrat og hvidvin. Kog ned til det halve.
Vend kyllingestykkerne i mel. Læg dem i et ovnfast fad og tilsæt bouillon. Sæt fadet i ovnen ved 185 °C i 60 min. Skær tomaterne i strimler og svits dem i lidt olie.
Tag retten ud af ovnen, kom den tilbage i gryden og skum den for fedt (kan evt. jævnes en smule).
Pynt med tomater og purløg.
|
|
Opskriften er vist 19568 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Clement - 2014-02-08 11:11:56 Den er super! - 0g nem. Brugte kyllingebryst i stedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne