Kyllingegryde med citron og valnødder
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingen gnides indvendig med salt. Persille, løvstikke og lidt margarine fyldes i kyllingen som lukkes med en kødnål. Margarinen smeltes og kyllingen brunes på alle sider. Citronsaften hældes over og koger med et øjeblik. Der hældes kogende bouillon over. Kyllingen skal småkoge under låg i ca. 20 minutter. Derefter vendes den og koger i ca. 15 minutter. Kyllingen tages op og holdes varm. Skyen koges ind. Valnøddekernerne kommes i og simrer med ca. 1 minut. Der smages til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 6237 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne