Kyllingefilet i hvidløgssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd for ovnens grill. Læg kyllingen på en rist eller i en bradepande. Pensl begge sider af kyllingefileterne med olivenolie. Grill kyllingefileterne 8-10 cm fra varmen til de er gennemstegte, ca. 10 min. Vend dem en gang.
Læg kyllingefileterne på et fad. Dæk med aluminiumsfolie og hold dem varme. Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde ved jævn varme. Pisk melet i og steg afbagningen under omrøring til den er mørkt brun, ca. 4 min. Tilsæt bouillon og vineddike lidt ad gangen under omrøring. Bring det i kog ved jævn varme under omrøring. Tilsæt finthakket hvidløg og persille og giv det et opkog. Lad saucen simre 1 min. og smag til med salt og peber. Hæld saucen over kyllingen og server med grønne ærter. |
|
Opskriften er vist 59556 gange,
og udskrevet 1032 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-05-31 00:32:00 Til H. Jespersen. I skulle hellere have brugt kun almindelig god hvidvin, og måske?? - en lille bitte skavat eddike, jeg elsker retten men mest uden eddike. H Jespersen - 2007-08-22 18:52:42 Kødet er rigtig godt. Sovsen, er utrolig syrlig. Her opgav vi at spise den, Havde endda kun tilføjet halvdelen af den mængde hvidvinseddike som er anført i opskriften. Laver jeg den igen, så er det klart uden hvidvinseddike. Den er alt for dominant i smagen og ødelægger smagsoplevelsen ved det andet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne