Kyllinge- og majspølser med salsa cruda
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen forvarmes til 180 grader C. alm. ovn.
Læg alufolie på en bageplade, pensles let med olie. Ælt kyllingekød, brødkrumme, majs, finthakket purløg og majsmel sammen i en skål. Salsa: Tomat, løg og koriander hakkes fint og røres sammen i en skål, tilsæt presset hvidløg og appelsinsaft og sættes i køleskab mindst 1 time, så smagsstofferne forbindes. Serveres ved stuetemperatur. Del farsen i 12 portioner, der formes til pølser, ca. 13 cm. lange. Farsen skal være ret fugtig. Læg pølserne på bageplade og bag dem i 35 min. Vendes jævnligt. Serveres med salsa cruda. |
|
Opskriften er vist 21491 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Johnny Leth-Andersen - 2016-06-21 15:59:05 Så prøver vi skisme lykken, for spændende ser det ud..:-) anonym - 2011-04-20 21:45:34 lyder superlækkert! må helt klart prøves engang! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne