Kyllinge- og majspølser med salsa cruda

Kyllinge- og majspølser med salsa cruda, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kyllinge- og majspølser med salsa cruda, billede 4 Kyllinge- og majspølser med salsa cruda, billede 1 Kyllinge- og majspølser med salsa cruda, billede 2 Kyllinge- og majspølser med salsa cruda, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hakket kylling
2.5 dl.frisk brødkrumme
285 g.majs fra dåse
1 spsk.purløg
0.75 dl.majsmel
 
 Salsa cruda:
3 tomater
1 løg finthakket
2 spsk.frisk koriander
1 fedhvidløg
1 spsk.appelsinsaft
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 180 grader C. alm. ovn.

Læg alufolie på en bageplade, pensles let med olie. Ælt kyllingekød, brødkrumme, majs, finthakket purløg og majsmel sammen i en skål.

Salsa:
Tomat, løg og koriander hakkes fint og røres sammen i en skål, tilsæt presset hvidløg og appelsinsaft og sættes i køleskab mindst 1 time, så smagsstofferne forbindes. Serveres ved stuetemperatur.

Del farsen i 12 portioner, der formes til pølser, ca. 13 cm. lange. Farsen skal være ret fugtig.

Læg pølserne på bageplade og bag dem i 35 min. Vendes jævnligt. Serveres med salsa cruda.





karakterer:
Opskriften er vist 21485 gange,
og udskrevet 404 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-21 15:59:05
Så prøver vi skisme lykken, for spændende ser det ud..:-)

  -   2011-04-20 21:45:34
lyder superlækkert! må helt klart prøves engang! :-)