Kyllinge Jambalaya

Kyllinge Jambalaya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling (1300g)
1 tyk skive skinke
2 store løg
2 skalotteløg
3 fedhvidløg
3 selleriblade
200 g.aspargeshoveder fra dåse
250 g.ærter
20 g.smør
2 spsk.olivenolie
250 g.langkornede ris
1 hønsekøds bouillonterning
1 knsp.cayennepeber
4 dråbertabasco
1 timiankvist
1 laurbærblad
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kyllingen i 10 stykker. Opløs bouillonterningen i 1¼ liter vand. Skær skinken i terninger, rens og snit selleri, løg, skalotteløg og hvidløg i fine skiver. Opvarm smør og 1 spsk. olivenolie i en støbejernsgryde. Kom grøntsagsskiverne i og damp dem et øjeblik. Hæld risen over og lad dem blive gennemsigtige (de bør ikke tage farve). I mellemtiden brunes kyllingestykkerne i 1 spsk. olivenolie på en pande. Hæld bouillonen over risen. Kom kyllingestykkerne, skinken, Cayennepeber, Tabasco, salt og peber, laurbærblad, timiankvist og hakket persille i gryden. Læg låg over og lad det koge 35 minutter ved lavt blus uden at røre i gryden. I mellemtiden bælges ærterne og aspargeshovederne afdryppes. Grøntsagerne blancheres i kogende vand og tilsættes retten 10 minutter før risen er færdig. Jambalayaen er klar, når al væden er absorberet.





karakterer:
Opskriften er vist 7984 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu