Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Maj05 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133388 gange,
og udskrevet 3909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2016-09-23 00:30:45 Min tilføjelse er: spar 100 gr sukker og 100 gr fedt. Tilføj 5 spsk mere kakao og en dl mere yougurt (jeg bruger græsk youghurt 0 % fedt, så er den hjemme med lidt mindre til dellerne anonym - 2015-12-15 18:17:07 rigtig dejlig kage brugt yorhurt med pære banan i stedet men dejlig svampet og god smag pyntet med glasur og nødder til jule hygge i rideklubben mums Meena - 2015-10-15 22:32:08 Bagte denne her kage idag. Blev virkelige virkelige god :) Maria - 2011-12-14 19:13:53 Jeg har undret mig lidt over denne opskrift, for skal der virkelig så meget smør/margarine i? Jeg har selv en anden kage opskrift til en helt admendlig bradepande, og der skal kun 2040 Gram til 6 æg. Kan det virkelig passe, at der skal så meget i? Jeg skal alligevel til at lave kagen, så der må jeg så se, hvad det bliver til? - Knus. nicky - 2011-08-22 11:56:27 fantastisk kage, har dog droppet nødderne og ymer, og tilføjet 400g chokolade.... fantastisk med et stykke is til... den får dobbelt 5 af mig. victor - 2011-06-14 16:30:51 mega god kage her fra (12) suffe - 2011-03-15 21:40:21 Regner med at lave den her kage til min klasse men nogen som har prøvet ikke at putte ymer og nødder i fordi tror jeg prøve at lave den uden det og putter så til sidst lidt hvid glasur på god ide eller hvad? HJÆLP :) Johanne - 2011-02-11 22:09:55 Lækker kage.. Super med lidt kaffe, kokos og ekstra chokolade.. Annette - 2010-03-30 15:25:53 Jeg smelter smøret i gryde. Nødder og chokolade kommer jeg i plastpose og knuser med en kødhammer. anonym - 2009-10-25 12:43:01 Lavede kagen, smager dårligt og blev muggen efter 1 døgn anonym - 2009-10-25 12:42:19 Skal smøret smeltes eller er det bare fast smør der røres sammen med sukker? Deet tager så lang tid.. ayse - 2009-06-12 21:54:34 Det lyder til at være en rigtig god opskrift, den vil jeg prøve at lave sammen med min mor (9 år) lykke - 2008-10-02 12:00:31 man kan sagtens nøjes med at bruge 300 g. smør og 300 g. sukker, hvis man ønsker en mindre fed kage. men rigtig dejlig opskrift Christian - 2008-02-27 20:29:46 Jeg har lavet denne kage - dog med 200 gram chocolade fra Rema og 68 gram Daim "chocoladebar" dog ingen hasselnødder.... den ser lovende ud, men jeg har smagt et lille stykke af skorpen, og det smagte lidt kedeligt... Jeg kan ikke smagte kagen ordenligt før i morgen, da det er til "klassens tid" ;-). Jeg har så lagt et 3 cm tykt lag glasur oven på kagen, men det er jo en helt anden snak.... :D svend åge - 2008-02-03 18:10:21 jeg skal til at bage kagen og synes den ser ud som om, at den har en god konsistens, hvilket er dejligt. ser frem til at smage den :) jane - 2007-11-20 13:04:04 hold op den smager godt... jeg putte godt 3 dl ymer i det bliver dne ikke minder god af smiler Rikke - 2005-01-01 01:01:01 ...En dejlig kage og der er meget af den Anne - 2005-01-01 01:01:01 super god kage der holder sig frisk i flere dage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne