Kylling Poblano

Kylling Poblano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7-800 g.kyllingekød (eller kalkun)
2 spsk.Jalapeno chili
1 spsk.Habanero chili
100 g.smør
2 fedhvidløg
1 løg
1 meltortilla hakket groft
50 g.rosiner
80 g.mandler
50 g.sesamfrø
1 spsk.nelliker
1 spsk.stødt kanel
150 g.mørk chokolade (lidt bitter)
100 g.flåede tomater
 sukker
 salt
 
Opskrift:
Kødet koges i letsaltet vand til det er mørt (15-20 min. alt efter stykkernes størrelse). Kom lidt Emilios spice (bouillon) i vandet. Chili, hvidløg, løg, tortilla, rosiner, mandler, halvdelen af sesamfrøene, nelliker, kanel og chokolade sauteres i smørret. De flåede tomater tilsættes, hvorefter det koger 5-10 min. Blandingen pureres med lidt af "suppen" fra det kogte kylling. Koges op igen og smages til med salt og sukker. Kyllingestykkerne tilsættes og det hele koges yderligere 10 min. Serveres i gryden med resten af sesamfrøene over. Kan evt. serveres med guacamole eller mexicanske ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvilken fest for en kylling