Kylling med kantareller
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingebryst i strimler, og brun dem i smør i en gryde. Tilsæt finthakkede skalotteløg og rensede kantareller.
Lag det stege ca. 3 minutter.
Rør melet i, og spæd med bouillon og fløde. Lad det simre 10 minutter. Smag til med salt og peber og servér med persilledrys, ris og brød. |
|
Opskriften er vist 36165 gange,
og udskrevet 881 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2011-08-11 21:00:33 Det smagte rigtig lækkert med spaghetti til. Et lille tip, selvom det lyder mærkeligt; put en halv tsk. fuld eddike i. Det gør smagen mere rung og fyldig. Man kan overhovedet ikke smage det sure. Mette - 2011-01-11 20:07:35 VibekeN Tørrede svampe skal blødes op i kogende varmt vand i ca. 20 min :) VibekeN - 2009-12-07 09:08:07 Min søster plagede om at jeg skulle lave denne ret igen, så det gør jeg igen i aften :) Men tænkte lige på, at stort set er alle indgredienserne basis vare som man har i sit køkken, svampene er lidt omstændige at få fat i.. så hvis man køber tørrede svampe, hvordan skal man så forholde sig til opskriften? Og hvor længe skal sådan nogle fyre blødes op? VibekeN - 2009-11-24 20:26:53 Super lækkert og mætter godt med fuldkornspasta. Jeg brugte lidt mere vand og maizena til at jævne med. Det gav en lækker tyk cremet sovs. Et par dråber sovsekulør gør sovsen eksrta lækker for øjnene :) Per - 2008-01-06 19:26:53 Frisk kantareller kan børstes af og fryses rå. winnie - 2005-01-01 01:01:01 Go ret ,vi synes alle 3 det smagte godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne