Frisk Guacamole
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet tages ud af avocadoerne og moses med en gaffel. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker, kernerne fjernes. Kernerne fjernes fra chilien, og den hakkes fint.
Chili og tomatkød hakkes godt til en puré eller blendes. Tomatpuréen røres i avocadomosen sammen med løg eller fintklippet purløg og citron eller limesaft. Der smages til med salt og peber. Guacamolen drysses med frisk oregano, og der kan pyntes med hakkede tomatstykker |
|
Opskriften er vist 156274 gange,
og udskrevet 3730 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Hansen - 2011-01-07 14:54:31 For at undgå at din mole bliver gul, skal du bare tilsætte citron/lime saft til din advocado så forbliver den grøn. Inge V - 2010-04-06 17:47:18 Oreganoen kan erstattes af frisk koriander.Det er vist mere mexicansk. Hak evt. et par stilke frisk koriander og rør det i guacamolen. Det giver en flot farve. anonym - 2010-02-07 17:21:01 rigtig god, laver den ofte. Har både prøvet med og uden hvidløg, begge er gode og smager næsten ens, men creme fraiche har intet at gøre her! hvorfor putte en masse fedt i noget dejligt og sundt! JJ - 2009-05-23 13:20:06 God opskrift. Og helt enig med at der ikke skal hvidløg i en rigtig guacamole (det kan da smage meget godt, men det har ikke noget med guacamole at gøre) - og slet ikke creme fraiche. anonym - 2008-03-22 14:05:41 også lækkert med en lille smule creme fraishe, så bliver den ekstra dejlig cremet, og prøv også med lidt frisk limesaft! Janni - 2007-04-29 21:17:15 Den er sørme lækkert laver den tit Marie - 2005-01-01 01:01:01 Hmm.. Per - 2005-01-01 01:01:01 Avocadokødet kan også puttes i blenderen og blendes med i stedet for at mose det med en gaffel og blande det i den blendede masse Erik - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god - og uden den danske uskik at ødelægge det med hvidløg Martin - 2005-01-01 01:01:01 En god mole - men glemt ikke hvidløg, salt,peber. så er den et hit. Og min er blevet gul!? anonym - 2005-01-01 01:01:01 god til capacio louise - 2005-01-01 01:01:01 god mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne