Kylling med tomat og champignon
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen renses, parteres, vendes i mel tilsat salt og peber, og brunes i en blanding af smør og olie.
Løg og hvidløg svitses sammen med kyllingen. Tilsæt hvidvin, bouillon, tomatpure, hakket persille, timian og laurbærblad og lad retten simre 1 time. Champignonerne brunes på en pande og tilsættes efter tre kvarter. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 20687 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne