Kylling med svesker, kanel og honning
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Lad olien blive varm. Brun kyllingestykkerne, tilsæt kanel og tomater. Krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved. Lad kødet snurre under låg i 40 minutter. Kom svesker, rosiner, honning, ingefær og safran i en lille gryde sammen med 1½ dl vand. Rør det sammen og lad det koge ved meget svag varme i et kvarter. Tag kyllingestykkerne op af gryden og hold dem varme under folie. Kog skyen ind så der er ca. 1½ dl ingen. Hæld den indkogte sky i sveskeblandingen. Varm igennem og smag til.
|
|
Opskriften er vist 9636 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2007-02-21 14:27:03 Med ris som tilbehør?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne