Kylling med svesker, kanel og honning

Kylling med svesker, kanel og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
1 stor kylling
1 lille stykke hel kanel
4 flåede og hakkede tomater
 Salt
 peber
4.5 dl.bouillon
100 g.svesker uden sten
50 g.rosiner
1 spsk.honning
1 spsk.reven ingefærrod
 Lidtstødt safran
 
Opskrift:
Lad olien blive varm. Brun kyllingestykkerne, tilsæt kanel og tomater. Krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved. Lad kødet snurre under låg i 40 minutter. Kom svesker, rosiner, honning, ingefær og safran i en lille gryde sammen med 1½ dl vand. Rør det sammen og lad det koge ved meget svag varme i et kvarter. Tag kyllingestykkerne op af gryden og hold dem varme under folie. Kog skyen ind så der er ca. 1½ dl ingen. Hæld den indkogte sky i sveskeblandingen. Varm igennem og smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 9637 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-21 14:27:03
Med ris som tilbehør??