Kylling med sprød skorpe, sukkerærter og dip
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingen renses og deles i 4 (bryst og lår). Æg og cheddar blandes med 50 g knuste franske kartofler. Kyllingestykkerne steges af på panden til de er gyldne. Krydres. Ostemassen fordeles på kyllingestykkerne. Bages i ovn ved 180 grader i 35 min.
2 skalotteløg steges gyldne i pande og sukkerærterne vendes i og varmes igennem.
Brøndkarse og skalotteløg hakkes fint og blandes i creme fraichen. Krydres med salt og peber. Dyp de overskydende chips i denne dip.
|
|
Opskriften er vist 7130 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne