Kylling med sennepssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i 4 eller 6 stykker. Brun kyllingestykkerne i en blanding af fedtstof og olie. Drys med salt og peber. Tilsæt estragon og eventuelt revet citronskal. Hæld hønsebouillonen ved. Læg låg på og kog sagte i ca. 20 min.
Tag kyllingestykkerne op og si og skum skyen for fedt. Pisk mel og fløde sammen til en jævning uden klumper.
Jævn skyen med flødejævningen og lad den koge igennem i 5 min. Tilsæt sennep og kog igennem. Smag eventuelt til med flere krydderier. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad dem koge med et par minutter. Servér evt. med kartoffelmos og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 11839 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne