Kylling med pinjekerner
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i kvarter og gnid dem med salt og peber. Brun stykkerne på alle sider i smør i en stegegryde. Rist også pinjekernerne heri. Hæld portvinen ved og tilsæt fløden. Lad retten snurre under låg i ca. 1 time. Smag til med salt og peber. Servér retten med frisk pasta til.
|
|
Opskriften er vist 7956 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne