Kylling med lufttørret skinke
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i 8 stykker, drys med salt og peber og stil den til side. Svits skinken i lidt olie til den bruner og tag den op. Brun kyllingen på alle sider og kom skinken tilbage i gryden. Tilsæt finthakket hvidløg, vin og bouillon. Lad kyllingen simre under låg til den er mør. Tag låget af og lad væden koge ind til halvdelen.
|
|
Opskriften er vist 10170 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne