Græske rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Højtid: Pinse Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomaterne kommes i gryden. Løgene hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber.
Læg låg på gryden og lad det småkoge 10-15 min.
Tilsæt det finhakkede eller pressede hvidløg. Fordel blandingen i små portionsskåle eller en tærteform. Rejerne fordeles over. Fetaosten brækkes i små stykker, oven på rejerne. Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 min. Drysses med persille ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 144520 gange,
og udskrevet 4601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2016-11-20 13:52:02 Jeg svitsede jeg løg, oregano og hvidløg og hældte tomaterne ud over. Så masser af friskkværnet peber og lidt salt.. meget bedre... det bliver for fersk når det hele "bare" er kogt... anonym - 2010-03-20 00:55:00 Hejsa syntes det her så mega lækkert ud, men kunne se et par faldgrupper. I bund og grund er det her jo en tomat sovs med feta og kryder urter. Tricket i min erfarring er lidt sukker i tomat sovsen. Skulle jeg lave den igen ville jeg behandle rejerne først, nok stege dem i noget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne