Kylling med kinesiske griller
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen igennem brystbenet, så den kan åbnes, og fold den ud. Pisk citronsaft med salt, peber, olie, vineddike, brun farin og soyasauce. Læg kyllingen i marinaden - den skal trække et par timer, gerne en nat. Vend den af og til undervejs. Læg kyllingen med skindsiden nedad på grillristen i ovnen og grill den i 10 min. Vend den og grill skindsiden i 10 min. Slå over på almindelig ovnvarme 225C og lad den stege videre i 14 min. Rør alle ingredienser til saucen sammen.
Servering: Server saucen til kyllingen sammen med pebret salat. |
|
Opskriften er vist 6308 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne