Kylling med grøn chili og spinatpasta

Kylling med grøn chili og spinatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryster (á ca. 80 g. uden skind)
1 tsk.olivenolie
2 grønne chili skåret i tynde skiver
1 grøn peberfrugt skåret i strimler
1 tsk.limesaft
1 ds.hakkede tomater
15 sorte oliven u/sten
 salt
 peber
250 g.spinatpasta
 
 Pynt:
 kvistebredbladet persille
 
Opskrift:
Skær hver af brysterne i fire stykker. Opvarm olien i wok eller stor pande. Kød, chili og paprika steges heri ca. 5 min. eller til kødet er brunet af. Limesaft, tomat og oliven røres i. Krydres og der koges videre ved mellemvarme i ca. 15 min. I mellemtiden koges pastaen al dente. Lad pasta dryppe af og læg det på forvarmede tallerkner og hæld derefter kyllingeblandingen over og pynt evt. med persillekviste.





karakterer:
Opskriften er vist 9713 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-06 09:03:25
Hvor kommer spinaten ind i opskriften?

  -   2007-08-27 22:24:13
Menes Grøn peberfrugt med paprikaen? Paprika står i opskriften men ikke i ingredienslisten...

  -   2005-01-01 01:01:01
sovsen(de hakkede tomater) er lidt kedelige alene