Kylling med grøn chili og spinatpasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær hver af brysterne i fire stykker. Opvarm olien i wok eller stor pande. Kød, chili og paprika steges heri ca. 5 min. eller til kødet er brunet af. Limesaft, tomat og oliven røres i. Krydres og der koges videre ved mellemvarme i ca. 15 min. I mellemtiden koges pastaen al dente. Lad pasta dryppe af og læg det på forvarmede tallerkner og hæld derefter kyllingeblandingen over og pynt evt. med persillekviste.
|
|
Opskriften er vist 9713 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer PCS - 2009-07-06 09:03:25 Hvor kommer spinaten ind i opskriften? Jake - 2007-08-27 22:24:13 Menes Grøn peberfrugt med paprikaen? Paprika står i opskriften men ikke i ingredienslisten... mia - 2005-01-01 01:01:01 sovsen(de hakkede tomater) er lidt kedelige alene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne